PVC Shtori

Подходящи за всички прозоречни системи


Различни размери на кутии, широка гама от цветове, подходящи за употреба с всички общи прозоречни системи както в стари, така и в нови сгради. Нашата система за щори PROtex ви улеснява да направите правилния избор, без да се налага да жертвате добрата защита. Възползвайте се от простотата на действие с PVC щорите с разтегателен колан, ръчна манивела или мотор. Можете да запазите топлината, когато температурата навън пада, или да предотвратите прегряване в стаята през горещите летни дни. Много добрите топлоизолационни стойности допринасят за енергийноефективен дизайн на сградата и помагат в спестяването на разходите за отопление.

С ролетните щори PROtex вие не само постигате оптимизирана топлоизолация и звукоизолация, но можете и да се защитите срещу крадци, срещу любопитните погледи на съседите или срещу лошите метеорологични условия. PROtex лесно и сигурно се монтира върху рамката на прозореца, използвайки клип адаптер. Закрепването без винт на инспекционния капак позволява проверка отдолу, както и отзад. Възможно е, по желание, ролетната щора да съвпадне с мрежата против комари. Също така е лесно да се модернизира мрежата против комари чрез подвижната част на дъното. Лесният за поддръжка, лек и устойчив на времето PVC материал от кутията за ролетните щори гарантира траен и добър външен вид.

 

PVC Ролетни Щори PROtex

Ролетни щори PROtex с един поглед

 • Предлагани в 5 различни размера за открит монтаж на стена и в 2 размера за скрит монтаж ролетните щори PROtex предоставят максимална гъвкавост за всички видове дограми с максимална височина на елемент от 3.15 m.
 • Коефициентът на топлопреминаване Usb надвишава необходимите стойности от предвидените DIN 4108 (USB ≤ 0,85 W/m2K) със стойности до 0,76 W/m2K USB.
 • fRsi температурен фактор за оросяване и опазване на водите със стойности до > 0,7 надхвърлят стандартните стойности на DIN.
 • Сигурен, бърз и евтин монтаж на кутията върху касата чрез използване на клип адаптер
 • Ролетната щора е на разположение и без комарник, преоборудването на комарника също е възможно. Комарникът не може да се види отвън.
 • Напълно изолирани ламели чрез голямо уплътнение
 • Патентован ролетен вал, монтиран в съчмени лагери 
 • Ревизионен капак: винт без монтаж, ревизията е възможна отдолу и отзад 
 • Здрав монтаж на елементите към дограмата чрез използване на стоманени скоби
 • Различни възможности за управление: с шнур, манивела или мотор 
 • Широка гама от цветове, за да подхождат на всички системи за дограми
 
ЗадвижванеБялоЦветно
Табакера<>PVC Табакера Бяло<>PVC Табакера Цветно
Манивела<>PVC Мянивела Бяло<>PVC Манивела Цветно
Мотор Somfy с бутон<>PVC Somfy + бутон Бяло<>PVC Somfy + Бутон Цветно
Мотор Somfy с дистанционно<>PVC Somfy + Дист. Бяло<>PVC Somfy + Дист. Цветно
Информация за проект