Somfy Front

Защитете дома си с ролетни щори, автоматизирани от Somfy

Нов строителен проект? Допълнителна сигурност? Независимо какви са нуждите Ви, има модел ролетни щори, подходящи за вашите изисквания.

Жични Мотори

1441_img_LT

Жични мотори SOMFY LT 50

Стандартни жични мотори от серията LT 50 се доставят с кабел с дължина 2.5м, четири проводен със сечение 0.75 кв.мм. Бутоните за настройка на крайните положeния са с отключване/заключване. Най - късият мотор от серията е с дължина 513 мм.

Ilmo_50_S_WT

Ilmo 50 S 6/17 WT

Жичният мотор е ненастройваем, при производството на външната ролетна щора задължително трябва да се използват твърди връзки и стопери. Моторът се състои от два неразделни компонента : модулът Ilmo WT в които се намира електрониката на мотора и S тубуларният модул, които представлява задвижващата част на мотора. Дължината на мотора е 375 мм.

Управления за жични мотори

Inis_uno

INIS UNO + CLAWS

Бутон за управление на жични мотори с фиксирана позиция за вграден монтаж. Команди : 'Нагоре', 'Надолу' и 'Стоп'. Наличен и във вариант с моментна позиция.

Inis_duo

INIS DUO + CLAWS

Бутон за управление на жични мотори с фиксирана позиция за повърхностен монтаж. Команди : 'Нагоре', 'Надолу' и 'Стоп'. Наличен и във вариант с моментна позиция.

 GR4Контролер за групово управление на четири променливотокови мотора за тенти, външни ролетни и венециански щори. Размери 150 х 75 х 106 мм. Без възможност за индивидуално управление. Няколко контролера могат да бъдат свързани паралелно за управлението на повече от 4 мотора. Тегло 530 грама, цвят бежов. Степен на защита IP 40. Четири броя предпазители 3.15 А /250V. Групово управление на моторите с един бутон с фиксирана позиция или няколко бутона с моментна позиция.

Радио мотори

461_img_oximo

 

Радио мотори за външни ролетни щори с предпазна функция, предпазва моторът и външната ролетна щора в случай на обледеняване. Спира движението нагоре или надолу на външната ролетна щора при откриването на претятствие. Заключва външната ролетна щора на долната и граница и не позвалява тя да бъде вдигната на ръка.

Oximo_50_S_AUTO

 

Радио мотора е ненастройваем, при производството на външната ролетна щора задължително трябва да се използват твърди връзки и стопери. Моторът се състои от два неразделни компонента : модулът Oximo RTS в които се намира електрониката на мотора и радиоприемника с антената иS тубуларният модул, които представлява задвижващата част на мотора. Дължината на мотора е 375 мм.

Управления за радио мотори

476_telis_1_rts_patio

 

Едноканални дистанционни управления за управление на всички видове RTS продукти на Somfy. Команди - Нагоре, Надолу, Стоп и „Моята” позиция. Могат да бъдат използвани за индивидуално или групово управление. Четири основни серии на дистанционните управления Pure, Silver, Lounge и Patio.

big_telis_4_rts_lounge


Петканални дистанционни управления за управление на всички видове RTS продукти на Somfy. Команди - Нагоре, Надолу, Стоп и „Моята” позиция. Могат да бъдат използвани за индивидуално и/или групово управление. Четири основни серии на дистанционните управления Pure, Silver, Lounge и Patio.
telis_16


Telis 16 RTS - шестнадесет канално дистанционно управление за цялата къща. За индивидуално и/или групово управление на RTS продуктите на Somfy, цетрализирано управление. Два цвята - бял и сребрист. Широк дисплей за по-лесна визуализация, възможност за именуване на отделните канали, икони за персонализиране на различните продукти (щора, тента, покривен прозорец), индикатор на изтощена батерия, планка за дискретно фиксиране на стена.
Smoove_1RTS_pure,_black


Модули от серията Smoove за управление на радио мотори, чуствителни на допир. Размери 50 х 50 х 10 мм. Едноканални за монтаж на стена. Три цвята : бял, сребрист и черен. Команди : 'Нагоре', 'Надолу' и 'Стоп'. Индикатор за изтощена батерия, звуков и светлинен сигнал. Бутон ON/OFF. В комплект с монтажна рамка за стена.Тактилен индентификационен знак (релефен знак).
Smoove_Origin_RTS


Бутон от серията Smoove за управление на радио мотори. Размери 50 х 50 х 10 мм. Едноканален за монтаж на стена,релефни бутони, светлинна индикация, бял. Команди : 'Нагоре', 'Надолу' и 'Стоп'. В комплект с монтажна рамка и бяла рамка за стена.
Telis_6_Chronis_RTS

 

Шестканално дистанционно управление с програматор за индивидуално и/или групово управление на RTS продукти на Somfy. Два цвята на дистанционните управления Pure и Silver. Два режима на работа : ръчен и автоматичен. Ръчен режим : команди - Нагоре, Надолу, Стоп и любима позиция. Възможност за именуване на отделните канали с до пет символа. Автоматичен режим - възможност за програмиране на автоматичните команди за всеки ден от седмицата, до шест времеви пролуки на ден. Възможност за избор на две допълнителни фунции - здрач и симулиране на присъствие. Уникалната функция - "COPY"/'PASTE'. Индикатор за изтощена батерия. Планка за дискретна фиксация на стената.

Информация за проект