A5 Elegance nov
Решение за всеки архитектурен стил на сградата. С изместеното разположение на касата и крилото, както и с атрактивната малка видима ширина на рамката LOREX A5 създава простори за въздействащо оформление на фасадите. 

Тази система се отличава с две равнини на уплътняване. Едно вътрешно и едно външно високоеластични уплътнения между крилото и касата осигуряват перфектна защита. Допълнително предимство: фалцът на прозореца се почиства много лесно. Уникалните, оформени като килийки камери на профила придават на прозореца висока стабилност и същевременно намаляват деформациите.

Проекти с Lorex A5 Elegance

Типологии

  • tiplogii slider 5
  • slider 4
  • tiplogii slider23
  • tiplogii slider22
  • tiplogii slider2

Система Lorex A5 Elegance

Разрез

Подредбата на крило и каса в полуизместени равнини превръща прозореца elegance в прозорец със стил. Благодарение на своята тясна видима част тя притежава особено красива форма. Подчертано заоблените ѝ контури позволяват един оптически много привлекателен завършек на фасадата.

5 камери
Своеобразните, подредени като в пчелна пита профилни камери придават на прозореца висока собствена стабилност и същевременно възпрепятстват усукването.

Прилягащо уплътнение
Тази система се характеризира с двете си уплътняващи равнини. Едно вътрешно и едно външно трайноеластични уплътнения се грижат перфектното уплътняване между крило и каса. Допълнително предимство: Сгъвката на прозореца се чисти много лесно.

Топлоизолация
С дълбочина на профила и U-стойността си, далеч се надхвърлят изискванията, произтичащи от Разпоредбата за пестене на енергия (EnEV). Перфектната комбинация от икономичност и екологичност за хората търсещи най-доброто.

Цвят и дизайн
С цветовете прозорците и фасадите получават ново лице. Възползвайте се от многобройните възможности, предоставени Ви от цветовата гама на TROCAL.

Характеристики на профила
Ширина на касата
70 мм
Ширина на крилото
77 мм
Минимална видима височина
118 мм
Минимална видима ширина на делителя, т-профила82 мм
Натоварване на обкова
до 120 кг
Дебелина на стъклопакета
от 24 до 40 мм
Дебелина на стените
от 2,7 до 3,0 мм
 
Характеристики на системата
Uf (коефициент на топлопреминаване)1,3
Екстериорна естетикаИзвита
Метод на остъкляване Стъклодържател
ОбковMACO

A5 EleganceИнформация за проект