A5 Classic nov

Решение за всеки архитектурен стил на сградата. С изместеното разположение на касата и крилото, както и с атрактивната малка видима ширина на рамката LOREX A5 създава простори за въздействащо оформление на фасадите. 

Тази система се отличава с две равнини на уплътняване. Едно вътрешно и едно външно високоеластични уплътнения между крилото и касата осигуряват перфектна защита. Допълнително предимство: фалцът на прозореца се почиства много лесно. Уникалните, оформени като килийки камери на профила придават на прозореца висока стабилност и същевременно намаляват деформациите.

Проекти правени с Lorex A5 Classic

Types

  • tiplogii slider 5
  • slider 4
  • tiplogii slider23
  • tiplogii slider22
  • tiplogii slider2

Lorex А5 Classic

Разрез

Решение за всеки стил в строителството. С подредбата на крило и каса в различни равнини както и с привлекателно стройната си видима част Lorex A5 Classic създава свободни пространства за изграждане на претенциозни фасади. Но тя умее да убеждава не само с външния си вид:

Топлоизолация
С дълбочина на профила от 70мм и U-стойности от 1,1 W/m2K далеч се надхвърлят изискванията, произтичащи от Разпоредбата за пестене на енергия (EnEV). Икономичност и екологичност под един покрив. И се изплаща.Lorex A5 Classic : Прозорецът с най-добрите функции.

Цвят и дизайн
С цветовете прозорците и фасадите получават ново лице. Възползвайте се от многобройните възможности, предоставени Ви от цветовата компетентност на Lorex.

Прилягащо уплътнение
Тази система се характеризира чрез двете си уплътняващи равнини. Едно вътрешно и едно външно трайноеластични уплътнения се грижат перфектното уплътняване между крило и каса. Допълнително предимство: Сгъвката на прозореца се чисти много лесно.

5 камери
Своеобразните, подредени като в пчелна пита профилни камери придават на прозореца висока собствена стабилност и същевременно възпрепятстват усукването.

Характеристики на профила
Ширина на касата
70 мм
Ширина на крилото
70 мм
Минимална видима височина
118 мм
Минимална видима ширина на делителя, т-профила82 мм
Натоварване на обкова
120 кг
Дебелина на стъклопакета
от 24 до 40 мм
Дебелина на стените
от 2,7 до 3,0 мм
 
Характеристики на системата
Uf (коефициент на топлопреминаване)1,3
Екстериорна естетикаПлоска
Метод на остъкляване Стъклодържател
ОбковMACO

A5 Classic


Информация за проект