http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-image32981615


Най-сигурното, трайно и надеждно средство за предотвратяване достъпа на насекоми и буболечки през отворени врати и прозорци са комарниците. За своите клиенти Лорекс изработва комарници от алумиев профил и мрежа от висококачествено фибростъкло с тефлоново поктитие. Мрежата е с дълготрайна здравина, благодарение на фибровлакната, тя не спира светлината и не негорима. Монтажът на комарниците е изключително лесен и позволява поставянето им върху всички серии PVC или алумиева дограма. Разнообразието от комарници включва три вида: статични комарници, ролетни комарници и комарници на панти, които се произвеждат в зависимост от конкретните нужди и изисквания на клиента.
komarnik

Ролетен комарник

Ролетния комарник е най-оптималният вариант за противонасекомна мрежа - удобна, надеждна, дълготрайна. Мрежата е подвижна - навива се в горния край на прозореца в удобна висококачествена алуминиева кутия посредством шнур. Ролетния комарник позволява да се прибира при необходимост и не се налага демонтирането му през зимния период, което води до значително увеличаване на дълготрайността й и удобство при използване на прозореца.

komarnik

Статичен комарник


Статичният комарник представлява неподвижна мрежа в алуминиева рамка. Рамките и мрежата са произведени от висококачествени материали за допълнителна дълготрайност. Статичният комарник се закрепва към прозореца посредством специални пластмасови гнезда и свалянето му е лесно благодарение на монтирани ръкохватки по двете височини на комарника. Цвета на профила се предлага в два основни варианта: бял и кафяв, като по изискване на клента алуминиевите компоненти могат да бъдат прахово боядисани в цвят по RAL.
komarnik

Комарник на панти


Комарникът на панти е подходящ както за прозорци, така и за врати. Изработен е от алуминиеви профили и висококачествена мрежа от фибростъкло с тефлоново покритие.
Удобен, не заема допълнително място и не изисква почти никаква поддръжка. Цвета на профила се предлага в два основни варианта: бял и кафяв, като по изискване на клента алуминиевите компоненти могат да бъдат прахово боядисани в цвят по RAL.
Информация за проект